Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Iedereen is uniek

Elke zwangerschap is anders. Dat verbaasde mij toen ik zwanger was van de tweede. Ik dacht dat ik na de eerste wel wist hoe het zou gaan. Maar ik ben meerdere malen verrast door mijn eigen lijf.

Daarom vind ik het erg belangrijk dat iedereen een zwangerschapscursus kan doen op zijn eigen manier: Je krijgt de oefeningen die bij jouw lijf passen, de training die prettig voelt bij jou en de informatie die jij nodig hebt! In alle soorten cursussen die ik geef, zorg ik ervoor dat iedereen persoonlijk begeleid wordt en dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Mogelijkheden

Vanaf wanneer?

Vanaf dat je 3 maanden zwanger bent, kan Frida Kennis je helpen fit te blijven of worden tijdens je zwangerschap met de ZwangerFit cursus. Ook na je bevalling kun je terecht voor MamaFit en BabyFit. MamaFit is voor mama’s die weer willen beginnen met sporten. Dit kan vanaf 6 weken na de bevalling. BabyFit is voor baby’s van 6 weken tot 8 maanden oud. Meld je aan of vraag om meer informatie via het ‘Stel uw vraag?’ formulier. Of neem telefonisch contact op met Frida Kennis via 033-2587004.

Kosten en vergoeding

Frida Kennis is YVLO-ZwangerFit docent en staat vermeld op de website van YVLO. Er zijn aanvullende verzekeringen die de zwangerschapscursussen van Frida Kennis (deels) vergoeden. Voor meer informatie over de vergoeding KLIK HIER.

Voor de kosten van de Zwangerschapscursussen KLIK HIER.

Voor meer informatie over de vergoeding van fysiotherapie bij klachten KLIK HIER.

Gratis E-book Zwanger & Baby

Alles wat je gráág van tevoren wilt weten over Zwanger worden, Zwanger zijn, Bevallen, de Kraamtijd en Baby’s staat in dit E-book. Klik hier voor meer informatie over het e-book.

zwanger met srikken crop

Blogs

Ik schrijf regelmatig blogs over onder andere Zwanger worden, Zwangerschap, Baby’s en Kinderen. Kijk dus voor handige tips en weetjes zo nu en dan eens op mijn blogpagina, zo blijf je goed op de hoogte.

Zwanger

Zwangerschapscursus

Zwanger en fit op je eigen manier
Zoek je een zwangerschapscursus die precies aansluit bij wat jij nodig hebt? Stel dan zelf je zwangerschapscursus samen. De inhoud van de cursus wordt helemaal afgestemd op jouw wensen.

Meld je aan via het Stel uw vraag-formulier bij Frida Kennis, (Kinder-)Fysiotherapeut, ZwangerFit-docent en moeder van 2 kinderen. Kies uit de volgende cursussen: ZwangerFit, BevalFit, MamaFit en BabyFit.