Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Wil jij genieten van het zwanger zijn en van je bevalling?

Ben je heel erg aan het genieten van je zwangerschap? Of ben je te druk om echt tijd te besteden aan je buik en de baby in je buik? Kom in beide gevallen een zwangerschapscursus doen bij Frida Kennis. Dan kun je echt even genieten, met je zwangerschap bezig zijn en je voorbereiden op je bevalling op een leuke, comfortabele en leerzame manier.

Vraag HIER het gratis E-book Zwanger & Baby aan

Alles wat je gráág van tevoren wilt weten over Zwanger worden, Zwanger zijn, Bevallen, de Kraamtijd en Baby’s staat in dit E-book. Vraag het nú aan!

Lees HIER meer over de inhoud.

zwanger en baby e book cover

Iedereen is uniek

Elke zwangerschap is anders. Dat verbaasde mij toen ik zwanger was van de tweede. Ik dacht dat ik na de eerste wel wist hoe het zou gaan. Maar ik ben meerdere malen verrast door mijn eigen lijf.

Daarom vind ik het erg belangrijk dat iedereen een zwangerschapscursus kan doen op zijn eigen manier: Je krijgt de oefeningen die bij jouw lijf passen, de training die prettig voelt bij jou en de informatie die jij nodig hebt! In alle soorten cursussen die ik geef, ook de groepslessen, zorg ik ervoor dat iedereen persoonlijk begeleid wordt en dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Zwanger en Fit op je Eigen Manier

Zoek je een zwangerschapscursus die precies aansluit bij wat jij nodig hebt? Stel dan zelf je zwangerschapscursus samen. Kies uit ZwangerFit, BevalFit, MamaFit en BabyFit. Lees HIER meer over de inhoud.

De inhoud van de cursus wordt helemaal afgestemd op jouw wensen.

ZwangerFit: Heb jij al een goede conditie? Dan gaan we zorgen dat je die behoudt. Wil je graag meer conditie opbouwen? Ook dat kan met een trainingsschema wat speciaal voor jou gemaakt wordt.
BevalFit: Heb jij al veel gelezen over bevallingen? Dan kunnen we meer in gaan op het maken van je bevallingsplan. Weet je nog niet wat een bevalling inhoudt? Dan kan ik je dat  precies uitleggen.
MamaFit: Wil jij na 6 weken weer beginnen met hardlopen? Ik help je met het opbouwen. Wil je na een jaar weer eens in beweging komen? Ik laat je zien hoe je dat kunt doen.
BabyFit: Wil je weten hoe je de ontwikkeling van je baby kunt stimuleren? Ik laat het je zien. Wil je weten hoe je kunt spelen met je baby? Ik leer je leuke manieren om dat te doen.

Meld je aan via het Stel uw vraag-formulier bij Frida Kennis, (Kinder-)Fysiotherapeut, ZwangerFit-docent en moeder van 2 kinderen.

Bekijk hier de kosten van Zwanger en Fit op je Eigen Manier.

Zwanger

Mogelijkheden

  • Zwanger en Fit op je Eigen Manier: Individuele zwangerschapsbegeleiding aangepast aan jouw situatie
  • Behandeling van zwangerschapsklachten zoals bekkenpijn, rugpijn en voetklachten.

Vanaf wanneer?

Vanaf dat je 3 maanden zwanger bent, kan Frida Kennis je helpen fit te blijven of worden tijdens je zwangerschap met de ZwangerFit cursus. Ook na je bevalling kun je terecht voor MamaFit en BabyFit. MamaFit is voor mama’s die weer willen beginnen met sporten. Dit kan vanaf 6 weken na de bevalling. BabyFit is voor baby’s van 6 weken tot 8 maanden oud. Meld je aan of vraag om meer informatie via het ‘Stel uw vraag?’ formulier. Of neem telefonisch contact op met Frida Kennis.

Kosten en vergoeding

Frida Kennis is YVLO-ZwangerFit docent en staat vermeld op de website van YVLO. Er zijn aanvullende verzekeringen die de zwangerschapscursussen van Frida Kennis (deels) vergoeden. Voor meer informatie over de vergoeding KLIK HIER.

Voor de kosten van de Zwangerschapscursussen KLIK HIER.

Voor meer informatie over de vergoeding van fysiotherapie bij klachten KLIK HIER.